Praktische info

Onze themakoffers zijn met zorg samengesteld. Ze zijn te gebruiken onder het toezicht van een volwassene.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade/letsels tijdens de huurperiode van de koffers. 

Omdat we houden van gezelligheid worden de koffers en speurtochten standaard opgesteld voor 8 tot maximum 10 kinderen. Tip: wanneer de groepen te groot worden, is het moeilijk om een spel te leiden en overzicht te houden. Bij onze Kreatien feesten raden we aan om het gezellig te houden en zodat ook de ouders of begeleiders kunnen genieten. Eén themakoffer huren kost 65 euro, ongeacht het thema.  Een speurtocht kopen kost 30 euro.

Themakoffers

Koffers kunnen gehuurd worden na reservering. De reservering is definitief na betaling van de huursom op rekening: BE 11 0634 8100 4948. Eén koffer huren kost 65 euro. We vragen ook een waarborg van 30 euro die samen met de huurpijs op voorhand wordt betaald. Wanneer de koffer compleet terug bezorgd wordt, zal de waarborg binnen de 5 werkdagen teruggestort worden. Eventuele kosten door schade zullen in mindering worden gebracht. 

We controleren na iedere verhuur de inhoud en de staat van de koffer zodat deze optimaal kan gebruikt worden door de volgende avonturiers. Bij iedere koffer zit een lijst met wat terug in de koffer dient te zitten. Bij de knutselopdrachten houden we rekening dat de spullen naar hartelust worden gebruikt. 

Reserveren en ophalen in Linden (Lubbeek) is mogelijk na telefonisch overleg of via mail (zie contactinfo). 

We spreken samen een moment af wanneer de koffer kan worden opgehaald en terug gebracht.

De koffers ​kunnen geleverd worden in arrondissement Leuven aan een kilometervergoeding van 0,5 euro per gereden km, berekend met Google Maps. We berekenen dit traject heen en terug. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat. 

De themakoffers worden niet opgestuurd. 

Speurtochten

De speurtochten kosten 30 euro en kunnen worden afgehaald in Linden of kunnen we opsturen voor 5 euro. 

De speurtocht koopt u aan en hoeft dus niet meer terug bezorgd te worden. De speurtocht wordt opgestuurd binen de 2 dagen na het betalen op rekening BE 11 0634 8100 4948.

 

 

Bij vragen, aarzel niet om ons te bellen (0497 20 52 13) of stuur ons gerust een mailtje (kreatien@outlook.com).

Kreatien:

Tine De Burghgraeve

Klaproosstraat 12, 3210 Linden (Lubbeek)

0497205213

kreatien@outlook.com

ondernemingsnummer: BE0733529836