top of page

Wie zijn we?

Kleurrijke ballonnen
Verjaardagsspellen

Wij zijn een gezin met 2 kinderen. Onze kinderen zitten niet graag stil en houden van actie, avontuur, bouwen, verbouwen, knutselen en dit alles gecombineerd met heel veel fantasie. In hun fantasie zit meestal een thema die ze meenemen in hun spel. De ene week staat alles in het teken van piraten, de andere week spelen, knutselen en bouwen ze zoals echte brandweermannen en andere weken spelen ze samen van ridder en fee. 

Hun schouwspelen wekken vaak verwondering bij ons op.

Om dit te stimuleren, ontwikkelden we de themakoffers. We willen hun de spullen aanreiken waardoor hun fantasie niet geremd wordt. Deze koffers werden dus initieel voor onze kinderen ontwikkeld maar we willen dit graag delen met anderen. 

Daarom bieden wij deze themakoffers te huur aan. Het is een handig instrument om door middel van een draaiboek jullie kinderen te begeleiden in hun fantasiewereld. De koffers bieden voor elk wat wils. Er zitten verkleedkleren in, een verhaal met opdrachten en spelletjes, een knutselidee en bijhorend materiaal en tips voor versnaperingen in het thema. Voor regenachtige dagen zitten er ook puzzels en gezelschapsspelletjes in, extra kleurplaten met kleurpotloden en stiften en iets voor de kleinere broer of zus en dit alles in hetzelfde thema. 

Onze themakoffers kunnen dienst doen op verjaardagsfeestjes, babyborrels, familiefeestjes, trouwfeesten, ... Je kiest er zelf uit wat je wil doen en laat de fantasie van de kinderen de vrije loop. 

We broeden op nieuwe ideeën. We bouwen, knutselen en spelen nieuwe spellen. We gaan op avontuur, ontdekken nieuwe dingen en zo krijgen onze koffers vorm. We laten onze fantasie de vrije loop om zo met nieuwe concepten op de proppen te komen. 

Heb je zelf een idee dat je ontwikkeld wil zien? Contacteer ons gerust en wie weet ontwikkelen we ook jouw idee!

Veel plezier!

Kreatien

bottom of page